Naša zgodba

Zgodba podjetja Beijing Green Angel Technology Co., Ltd. (BGA) je pričevanje o inovacijah, predanosti ter pomembnem prispevku k kmetijstvu in varstvu okolja. Tu je povzetek začetkov in dosežkov podjetja:

Ustanovitev in prva raziskovanja:

Leta 1996 je dr. Zhang Jianmin ustanovil podjetje Beijing Green Angel Technology Co., Ltd., ki se je osredotočilo na raziskave in razvoj v področju kmetijske znanosti in tehnologije.
Podjetje se je odpravilo na ambiciozno pot, da bi naslovilo izzive v kmetijstvu, ter začelo pionirske raziskovalne dejavnosti.

Revolucionarni izum:

Po več kot desetletju intenzivnih raziskav je BGA dosegla prelomnico z izumitvijo tehnologije obdelave energije tal.
Ta dosežek je privedel do razvoja paradnega izdelka BGA, visokotehnološkega kmetijskega izdelka, znanega kot BGA aktivator tal, ki v glavnem uporablja organske odpadke iz kmetijstva in gozdarstva.

Pomembni prispevki h kmetijstvu in okolju:

Izumitev BGA aktivatorja tal je označila pomembno prelomnico pri spodbujanju celovitega razvoja kmetijstva, okoljske obnove, varnosti preskrbe s hrano ter varnosti obdelovalnih zemljišč.
Učinkovitost izdelka in prispevki so bili prepoznani in odobreni s strani Pekinške mestne komisije za znanost in tehnologijo.

Visokotehnološko nacionalno podjetje:

Podjetje Beijing Green Angel Technology Co., Ltd. je prejelo priznanje kot visokotehnološko nacionalno podjetje, kar poudarja njegovo zavezanost tehnološkim inovacijam in napredku.

Globalno priznanje:

Avgusta 2002 so bili prispevki dr. Zhanga Jianmina na področju kmetijstva in varstva okolja prepoznani na globalni ravni. Izvoljen je bil za člana Strokovnega odbora za Eco-earth Alliance na Posvetu o prsti v Johannesburgu.
Nagrade Združenih narodov:
Dr. Zhang Jianmin in BGA sta prejela tri nagrade za izjemne prispevke kmetijstvu in varstvu okolja pomembno priznanje iz različnih sfer Združenih narodov.

Globalni vpliv:

BGA aktivator tal je pustil globok vpliv po vsem svetu, učinkovito izboljšuje različne tipe tal in vzdržuje različne vremenske razmere. Njegovi rezultati so bili nič manj kot impresivni.
Pot podjetja Beijing Green Angel Technology Co., Ltd. je zaznamovana z neomajno predanostjo raziskavam in razvoju, inovacijam ter globokemu zavezništvu za trajnostno kmetijstvo in varovanje okolja. Še naprej predstavlja znamenje uspeha na področjih kmetijstva in ekološke obnove, prispeva k varnosti preskrbe s hrano ter bolj zdravemu planetu.

Shopping Cart0

Košarica